30 Μαΐ 2012

"Θέλουν να μας κυβερνήσουν μαλλιαροί, σπυριάρηδες χωρίς γραβάτα"

Νέο απολαυστικό χτύπημα από το Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος αποφάσισε μεταξύ άλλων να ασχοληθεί με τα ενδυματολογικά ήθη της εποχής των ανδρών της πολιτικής, κατηγορώντας κυρίως τους νέους που πηγαίνουν στο Κοινοβούλιο χωρίς γραβάτα.

Με άρθρο του στα Νέα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως η γραβάτα στο Κοινοβούλιο ήταν θέμα αρχής, «σεβασμού προς αυτούς που μας είχαν στείλει εκεί να τους εκπροσωπούμε.

Ολοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους».

Προσθέτει μάλιστα πως τα τελευταία χρόνια ξεκινώντας από τον Συνασπισμό διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι χωρίς σακάκι. Δεν φοβόταν κανένα. Δεν υπήρχαν πια οι τρομεροί πρόεδροι που θα σε ειρωνεύονταν από το ύψος της έδρας εξαναγκάζοντας σε ευπρεπή συμπεριφορά.

Παράλληλα επισημαίνει πως ακόμη και πρώην υπουργοί με δεκαετείς και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. «Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι. Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι».

Τέλος υποστήριξε πως αν και ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την πολιτική, ωστόσο θα έβρισκε πολύ δελεαστική μία πρόταση να ηγηθεί του κόμματος της γραβάτας.

Νέες αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του Βαγγέλη Βενιζέλου έκανε σήμερα ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας ότι το κόμμα του τον αγνόησε τελείως το τελευταίο διάστημα, ενώ ζήτησε συνέδριο και εκλογή νέας ηγεσίας.

Συγκεκριμένα, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έγραψε:

Το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από τη στιγμή που εγκατέλειψα τη Βουλή.
Στη συνέχεια ο Θεόδωρος Πάγκαλος έγραψε για την ανάγκη να γίνει τακτικό συνέδριο μετα τις εκλογές και να εκλεγεί νέα ηγεσία:

Πρέπει να κάνουμε τακτικό συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές. Να ληφθούν υπόψη όλες οι νέες δυνάμεις.

Πρέπει να προσαρμόσουμε τις δομές και την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, και να εκλέξουμε και την ανάλογη ηγεσία.

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός έγραψε για τα Μνημόνια και το Χρέος της Ελλάδας:
Είναι ψέμα οτι χρωστάμε στους ξένους. Στον εαυτό μας χρωστάμε.

Τα μνημόνια οδήγησαν στη χρηματοδότηση και τη διαγραφή του χρέους.

Oι αναρτήσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στο Twitter συνεχίζονται, καθώς όπως έγραψε ο ίδιος:
Περνάω υπέροχα με το twitter. Έχω πολιτική ανατροφοδότηση. Και θα συνεχίσω να κάνω twitter.

Η Τάνια Τσανακλίδου, πάντα έντονη στις αντιδράσεις και στις εκφράσεις της δεν άντεξε και ξέσπασε στο πλαίσιο των πολιτικών εξελίξεων εναντίον ενός πολιτικού στελέχους.

"Αυτός ο οχετός που ακούσει το όνομα Πάγκαλος θα το βουλώσει επιτέλους;" έγραψε χαρακτηριστικά.


         iefimerida.gr
             radar.gr
        parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου