27 Μαΐ 2012

Μήνυμα αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, από τον Ευ. Βενιζέλο

«Μήνυμα υπερηφάνειας και αισιοδοξίας σε όλο τον ελληνικό, αλλά ιδιαίτερα στο λαό του ΠΑΣΟΚ» έστειλε από το Ναύπλιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μιλώντας στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει κατανοήσει το «ηχηρό» και «σκληρό» μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ «του 2009» οι οποίοι στις εκλογές της 6ης Μαΐου απείχαν ή επέλεξαν άλλα κόμματα και τόνισε ότι αυτό το μήνυμα είναι για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, «όπως το ονειρεύτηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι δεν πρέπει να «τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα» και να βρεθούμε εκτός οικονομίας και ελληνικού εμπορίου, για να προσθέσει ότι «κάποιοι παίζουν όμως με αυτά».

«Τους είδαμε όταν πηγαίνουν στην Ευρώπη πόσο μικραίνει το μέγεθός τους. Γιατί στα “αποδυτήρια” κι όχι στον “αγωνιστικό χώρο”, τα λόγια είναι εύκολα», είπε και πρόσθεσε ότι «κάποιοι μετρούν τον “ίσκιο” τους και νομίζουν ότι έχουν αποκτήσει διεθνές πολιτικό μέγεθος».

«Ψάχνουν να βρουν τώρα ποια είναι η πραγματική εικόνα της κατάστασης της οικονομίας, αφού είπαν όσα είπαν προεκλογικά», είπε ο κ. Βενιζέλος και έκανε λόγο για καθημερινό «παιχνίδι αντιφάσεων και εντυπώσεων». «Ποιος τους πιστεύει και γιατί να τους πιστέψει;», διερωτήθηκε.

«Αρκετά πληρώσαμε τα προεκλογικά ψέματα, κι εμείς ως ΠΑΣΟΚ και ως χώρα. Αν θέλουν να μιμούνται το ΠΑΣΟΚ, ας μιμούνται τις μεγάλες κατακτήσεις και αλλαγές και όχι τις πιο αρνητικές όψεις» του, συμπλήρωσε.

Επιπλέον, παρέπεμψε εκείνους που μιλούν για καταγγελία της δανειακής σύμβασης «να πάνε να διαπραγματευτούν με τους Ολλανδούς» οι οποίοι, όπως είπε, λένε να μη δοθεί ούτε ευρώ στο Νότο, «διότι με τη Μέρκελ και τον Ολάντ δεν είδα να τα καταφέρνουν πολύ καλά».

           naftemporiki.gr
 

2 σχόλια:

  1. Τι θελει να πει ρε παιδια? Θα τα ξαναπαρουμε ολα απο την αρχη με την αλλαγη " λεφτα δεν υπαρχουν"?
    Καηκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή