7 Μαΐ 2012

"Είμαστε ανοιχτοί σε κίνηση-πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Το αποτέλεσμα των εκλογών σχολίασε ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε ανοιχτοί σε κίνηση-πρόταση συνεργασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα αν εφόσον δεχτεί να υπογράψει συμφωνία. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει πάντρεμα...».

«Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών ήταν μια προσωπική νίκη αλλά ταυτόχρονα μια μεγάλη δοκιμασία για την χώρα. Η ψήφος των Ελλήνων ήταν ψήφος οργής γιατί νομίζει ότι θα μείνουμε στο ευρώ χωρίς να τηρηθεί η συμφωνία. Αυτό δεν ισχύει… οι δυνάμεις του λαϊκισμού κατάφεραν με την πολιτική τους να πείσουν τον κόσμο ότι όλα είναι δυνατά».


Όσον αφορά την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: Πράγματι ο κ.Τσίπρας έκανε μια ιστορική επιτυχία. Θέλω να δω όμως τον κ.Τσίπρα τι θα κάνει όταν τον φωνάξουν οι δανειστές μας, να υπογράψει την συμφωνία προκειμένου να πάρει την επόμενη δόση. Η επιτυχία φέρνει και μεγαλύτερη ευθύνη και περισσότερα βάρη προς τον ελληνικό λαό. Τότε θέλω να τον δω.»


Για την θεματική είσοδο της Χρυσής Αυγής, ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν λάβρος. "'Oταν ανακαλύψουν οι Έλληνες τι εστί Χρυσή Αυγή θα είναι αργά. O κόσμος ψήφισε από αντίδραση Χρυσή Αυγή για του λέγαμε ότι δεν πρέπει, δεν είναι στο σύστημα και αυτοί το έκαναν. Είναι ντροπή που ο κ. Μιχαλολιάκος έκρυψε τεχνηέντως την αλήθεια της Χρυσής Αυγής. Η πραγματικότητα είναι φρίκη…"          real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου