21 Μαΐ 2012

Σήμερα η ανακοίνωση Μάνου-Τζήμερου

Στις 12 το μεσημέρι οι Πρόεδροι των κομμάτων «Δράση» και «Δημιουργία Ξανά» θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου προκειμένου να ανακοινώσουν την κοινή τους κάθοδο στις εκλογές.

Αυτό σημαίνει πως ο Στέφανος Μάνος κλείνει και τυπικά την πόρτα στην ΝΔ και παράλληλα αποφασίζει να κινηθεί χωρίς την Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία οι συζητήσεις ήταν σε πολύ καλό σημείο πριν μπει στην μέση ο Αντώνης Σαμαράς και απευθύνει την πρόσκληση σε όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα της κεντροδεξιάς.


Θέμα ωρών είναι και η ανακοίνωση της προσχώρησης του Θ. Πλέυρη στην ΝΔ. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ μπορεί να άργησε περίπου τρεις μήνες, καθώς δεν ακολούθησε τους Γεωργιάδη και Βορίδη αλλά τελικά πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο «γαλάζιο» στρατόπεδο. Ο Γ. Καρατζαφέρης που ανακοίνωσε πως θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου μια απόφαση για την οποία εξέφρασαν επιφυλάξεις αρκετά στελέχη του, δεν αποκλείεται να χάσει τις επόμενες ημέρες κι άλλους πρώην βουλευτές όπως τους Κώστα Κιλτίδη και Κυριάκο Βελόπουλο.


               real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου