14 Μαΐ 2012

Στο πάτωμα υποδέχτηκαν οι δημοσιογράφοι τον Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό Μέγαρο

Περίπου δέκα λεπτά κράτησε η συνάντηση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου.

"Με αίσθημα πλήρους  εθνικής εξέφρασα την αγωνία μου  ότι η χώρα κινδυνεύει να μείνει ακυβέρνητη". Ενώ εξέφρασε την άποψη ότι : "Αν είναι  η χώρα  να κυβερνηθεί όπως τα δύο τελευταία χρόνια που εξαθλιώθηκε ο λαός με αυτό μνημόνιο δεν συναινώ. Η Χρυσή αυγή δεν στηρίζει με ψήφο εμπισοσύνης ή ανοχής κυβέρνηση που θα συνεχίσει το μνημόνιο Αντίθετα καταγγέλλει το μνημόνιο. Η μόνη λύση για να βρεθεί διέξοδο είναι να αναλάβει πρωθυπουργός προσωπικότητα με διεθνές κύρος που θα χειριζόταν το μνημόνιο πάνω στη βάση ότι έχει γίνει αδικοπραξία βάση εθνικού δικαίου και ότι η χώρα μας  έχει υποστεί θύμα. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους να μάθει ο πολίτης γιατί εξαθλιώνεται  και γιατί εκχωρείται η εθνική κυριαρχία του".
 
Ο κ. Μιχαλολιάκος  έθεσε ζήτημα  να δεσμευθούν τα κόμματα  ότι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι θα πρέπει  η οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει να ασκήσει βέτο "Όπως έκανε ο Καραμανλής  στο Βουκουρέστι και το πλήρωσε", πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε από τον κ. Παπούλια  στο το θέμα των λαθρομεταναστών να υπάρξει επαρκής φύλαξη των συνόρων μας και ο ΟΗΕ και η  ΕΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μάλιστα  ζήτησε  να απομακρυνθούν από τη χώρα οι Γερμανοί  επίτροποι   και οι εκπρόσωποι της τρόικας , ακθώς όπως υποστήριξε ο λαός στις 6 Μαΐου καταψήφισε το μνημόνιο. " Η Ελλάδα  μια πλούσια χώρα έπεσε θύμα τοκογλυφικής επιθέσεως", σημείωσε και ζήτησε να αλλάξει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών  καθώς όπως είπε: "Ο λαός  υποφέρει και κάποιοι σκανδαλωδώς μένουν ατιμώρητοι".

Τέλος ζήτησε  την άμεση ανακήρυξη της  ΑΟΖ  και την άμεση έναρξη εξορύξεως πετρελαίου για να βγει η Ελλάδα από την οικονομική κρίση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι υποδέχτηκαν τον κ. Μιχαλολιάκο στο Προεδρικό Μέγαρο καθιστοί στο πάτωμα και κάποιοι με ψηλά τα χέρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το "εγέρθητι" μελών της Χρυσής Αυγής στους δημοσιογράφους  το βράδυ  των εκλογών  πριν τις δηλώσεις του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου.

           news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου