13 Μαΐ 2012

"Η ασυνεννοησία κύρια αιτία της κακοδαιμονίας"

Στην ανάγκη συνεννόησης ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου αναφέρθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα πριν από τις κρίσιμες συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

"Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κρατούμε σταθερές τις απόψεις μας αλλά και το πόρισμα των εκλογών. Ό,τι λέμε, ισχύει για πάντα. Οι πολίτες μας έδωσαν εντολή να συνεννοηθούμε και το Σύνταγμα δίνει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτή τη δυνατότητα", υπογράμμισε. 

Ο τεμαχισμένος διάλογος, όπως σημείωσε, δεν βοηθά ούτε στη διαφάνεια ούτε στη συνεννόηση. "Είναι ασφαλώς δικαίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας να διερευνήσει τις προθέσεις των πολιτικών δυνάμεων και πιστεύω πως αυτό θα γίνει", τόνισε.  

"Ελπίζω και ζητώ στο τέλος της διαδικασίας να υπάρξει τραπέζι με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για να συζητηθούν με τους αρμόδιους φορείς το οικονομικό ζήτημα και θέματα εθνικής ασφάλειας. Είναι απαράδεκτο οι πολιτικοί αρχηγοί να μην έχουν τις εκθέσεις των ελληνικών τραπεζών", υπογράμμισε.

Επισημαίνοντας πως το πολιτικό σύστημα βρίσκεται αντιμέτωπο με κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον, τόνισε πως κύρια αιτία της κακοδαιμονίας του τόπου είναι η ασυνεννοησία των πολιτικών δυνάμεων και η παρερμηνεία των εκλογικών αποτελεσμάτων.

               news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου