30 Μαΐ 2012

63χρονος κρεμάστηκε σε πάρκο στη Νίκαια

Όλο και μεγαλώνει η λίστα των αυτοκτονιών στην χώρα μας καθώς κάθε μέρα δυστυχώς συμπολίτες μας γονατισμένοι από την κρίση και τα οικονομικά προβλήματα αποφασίζουν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός 30χρονου άνδρα στη Κρήτη χθες, ο οποίος έπεσε από μπλακόνι 5ου ορόφου νοσοκομείου, άλλος ένας άνδρας αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα, ο 60χρονος άνδρας κρεμάστηκε σε δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια όπου τον εντόπισαν περαστικοί λίγο μετά τις επτά σήμερα το πρωί.

Το ΕΚΑΒ που έσπευσε μετά από κλήση των περαστικών απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.


Σοκάρει το σημείωμα του 63χρονου αυτόχειρα που έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί. Ο συνταξιούχος βρέθηκε κρεμασμένος στο δασάκι του Αγίου Φίλιππα στη Νίκαια.
Στο σημείωμα, στο οποίο βρέθηκε, ο συνταξιούχος εξηγούσε ότι η οικονομική συγκυρία τον οδήγησε στην αυτοχειρία.

Αναλυτικά έγραφε:
"Αλέξανδρος 29/5/12

Η Ελληνική Αστυνομία δεν ξέρει αν υπάρχω, γυναίκες, ποτά και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα, καφενείο δεν έχω πάει. Το μόνο μου ‘παράπτωμα’ ήταν ότι δούλευα από το πρωί έως το βράδυ. Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα έγινα ελεύθερος επαγγελματίας στα 40 μου και φεσώθηκα μέχρι τον λαιμό. Και με καλούν τώρα τον μ.... στα 61 μου να πληρώσω γι’ αυτό.

Εύχομαι τα εγγόνια μου να μην γεννηθούν στην Ελλάδα μιας και δεν θα αποτελείται από Έλληνες από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουν την ελληνική γλώσσα και τα ελληνικά θα τα έχουν καταργήσει τελείως. Μόνο αν βρεθεί ένας πολιτικός τύπου Θάτσερ και μπορέσει να μας βγάλει από αυτή την κατάσταση για να συμμορφωθούμε".

            news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου