29 Μαΐ 2012

«Μιλάει η Μπακογιάννη που ο άντρας της έβγαλε έξω 1 δισ. ευρώ»

Σκληρή απάντηση για την «έλλειψη σοβαρότητας» που του καταλόγισε χτες η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας για 1 δισ. δολάρια που έβγαλε έξω από την Ελλάδα ο σύζυγος της κ. Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος. 

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ είπε ότι «μιλάει η κ. Μπακογιάννη, της οποίας ο άντρας έβγαλε στο εξωτερικό ένα δισ. δολάρια, χωρίς να το δηλώσει».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος επανέλαβε χτεσινή του δήλωση ότι είναι ανοικτός σε μετεκλογική συνεργασία για κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον όρο να μην συμμετέχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Μπακογιάννη, με δηλώσεις της στο Βήμα της Κυριακής, είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο, για τον οποίο είχε πει: «Δεν τον θεωρώ ούτε κατ' ελάχιστον σοβαρό. Πάρτε οτιδήποτε λέει και οτιδήποτε κάνει ο κ. Καμμένος. Οι έννοιες σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια δεν συμβαδίζουν με τον κ. Καμμένο...».

Χωρίς αλλαγές παρά μόνο στην πρώτη θέση θα είναι το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ. Επικεφαλής θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η σειρά όμως από εκεί και κάτω δεν αλλάζει.

Ακολουθεί η τριάδα Αθανασίου, Λαζαρίδης, Μιχελάκης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι εκλόγιμη.

Πιο σίγουροι πάντως παραμένουν οι τρεις πρώτοι, με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να εκλέγεται μόνο στην περίπτωση που το κόμμα αγγίξει το 28%.

Να διατηρήσει τις δύσκολες ισορροπίες επέλεξε ο Σαμαράς λίγο πριν την κάλπη, ξεκινώντας τις ανατροπές από την δική του υποψηφιότητας, καθώς αφήνει τη Μαγνησία για την Περιφέρεια Αττικής.

Με βασικό στόχο να μην ξεσπάσει ούτε ένα μέτωπο πριν από τις κάλπες και να κλείσει όσο το δυνατόν πιο «αναίμακτα» όποια είχαν ανοίξει πριν από τις εκλογές του Μαΐου, ο Αντώνης Σαμαράς επέλεξε την τακτική των ισορροπιών για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια κάνοντας μόνο δυο αλλαγές σε Κεφαλονιά και Ηλεία – όπως και στις περιφέρειες υπήρξαν γκρίνιες και πιέσεις για διαφορετικούς λόγους.

         iefimerida.gr
        parapolitika.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου