6 Απρ 2012

O ΦΣΑ επιτίθεται σε Κουκουλόπουλο - Μπεγλίτη

Αιχμές κατά Κουκουλόπουλου και Μπεγλίτη άφησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθήνας, με αφορμή δηλώσεις τους για το απονενοημένο διάβημα στο οποίο οδηγήθηκε ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ανερυθρίαστα βγήκαν και δήλωσαν δημόσια, ο μεν κ. Μπεγλίτης ότι δεν γνωρίζει ποιος έφαγε τα λεφτά του, ο ίδιος ή τα παιδιά του, ο δε κ. Κουκουλόπουλος ότι ο εκλιπών καλύτερα θα ήταν να δώσει εξηγήσεις για την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης των τελευταίων ετών».

Παράλληλα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος τονίζει ότι «οι ηθικοί αυτουργοί, αντί να σιωπούν, να προβληματιστούν και να κάνουν την αυτοκριτική τους, προκαλούν το κοινό αίσθημα με δηλώσεις τους, αφήνοντας υπονοούμενα, στην προσπάθεια τους να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, που είναι ότι οι ίδιοι και η παρέα τους, έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση».

Επιπλέον, ο ΦΣΑ επιτίθεται ευθέως στον Κουκουλόπουλο, αναφέροντας πως «σίγουρα με το θάνατο του Δημήτρη Χριστούλα επετεύχθη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, όπως ακριβώς το επιθυμεί».

Καμία δήλωση συμπαράστασης τόσο στον οικογένεια του 77χρονου, όσο και προς τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται απέναντι στην πιο δύσκολη περίοδο της χώρας, δεν έκανε ο Κάρολος Παπούλιας, που εκ της θέσεώς του θα έπρεπε να είναι εκείνος που εκφράζει το λαϊκό αίσθημα.

Αντίθετα την ευαισθησία του κ. Παπούλια αντικατέστησε το ΔΝΤ που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου