2 Απρ 2012

Συγκροτεί Κοινοβουλευτική Ομάδα o Καμμένος

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών για τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Twitter, ο πρόεδρος του κόμματος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τώρα έχουμε κοινοβουλευτική όπως προβλέπει το Σύνταγμα. Καλώς ορίζω τόν Μιχάλη Γιαννάκη βουλευτή Βοιωτίας»...


Ο βουλευτής Βοιωτίας, Μιχάλης Γιαννάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ορίζεται και επικεφαλής της Επιτροπής εκλογικού αγώνα.

Και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης ανακοίνωσε την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής που διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή δεν ψήφισε το Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή σύμβαση, μίλησε για την επιλογή του και υπογράμμισε πως «Επιλέγω να συστρατευτώ με τον Πάνο Καμμένο γιατί θέλω να είμαι Βουλευτής Κράτους κι όχι βουλευτής αποικίας».

Συμπλήρωσε πως «παραμένει συνεπής στον πολιτικό μου λόγο και στις αξίες μου, και δεν γίνω ένας από τους «πρόθυμους» να ακολουθήσουν τον δικτατορία του μονόδρομου».

Να σημειώσουμε ότι οι φράσεις αυτές ανήκουν στον Αντώνη Σαμαρά, και για ευνόητους λόγους ο κ. Δημήτρης Σταμάτης συμπεριέλαβε και στην δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την προσχώρησή του στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου