12 Απρ 2012

Υποψήφιος στην Αχαΐα ο Παπανδρέου

Θα συνεχίσω να δίνω πάντα, παντού και με όποιον ρόλο τη μάχη για να διασφαλιστεί η έξοδος της χώρας από την κρίση και για να προωθηθούν οι ζωτικές αλλαγές, δήλωσε ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ανακοινώνοντας πως θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.

Όπως ανέφερε, από την Αχαΐα ξεκίνησε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και ο ίδιος, προσθέτοντας ότι «μας συνδέουν ισχυρότατοι δεσμοί με την Αχαΐα» και πως «εκεί είναι οι ρίζες μας, εκεί είναι οι φίλοι μας, οι δικοί μας άνθρωποι και τόσοι άλλοι με τους οποίους διαχρονικά αγωνιστήκαμε για μια διαφορετική Ελλάδα». Είπε ακόμη ότι και σήμερα «από εκεί, θα μιλήσουμε και πάλι για όλα: Για τις ευθύνες μας καθώς και για την νέα ελπίδα, την προοπτική, για την οποία αγωνιζόμαστε».


Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι και η Αχαΐα, όπως η χώρα ολόκληρη, παρά τα μεγάλα προβλήματα, έχει επιλογή: «Να αξιοποιήσει, παρά τα προβλήματα, παρά τον πόνο που όλη η Ελλάδα δοκιμάζει, αυτή την κρίση ως ευκαιρία αναδιοργάνωσης της οικονομικής βάσης, της κοινωνικής συγκρότησης, αξιοποιώντας όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορούν να την οδηγήσουν σε ένα νέο καλύτερο μέλλον».


Αφού υποστήριξε ότι έως σήμερα έγιναν πολλά και ότι έχει μπει η «μαγιά» για τις μεγάλες αλλαγές, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι για το λόγο αυτό «η επόμενη φάση αποτελεί ιστορική πρόκληση, ώστε να εμπεδώσουμε με ευρύτερες κοινωνικές συναινέσεις και ισχυρή πολιτική βούληση ένα κράτος δικαίου, διαφάνειας, ένα κράτος παραγωγικό».


Μίλησε δε για «πρόκληση - στοίχημα, διακύβευμα, για το οποίο πάλεψαν διαχρονικά οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου».


          parapolitika.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου