13 Απρ 2012

Ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια η Ν.Δ.

Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία, τα μέλη της οποίας θα εγκρίνουν και τυπικά τις λίστες, ενώ για την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η πρώτη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Την Πέμπτη όπως αναφέρουν και δημοσιεύματα η Νέα Δημοκρατία θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά της. Πολλοί εκτιμούν ότι θα δούμε και ονόματα εκπλήξεις.

Την πληροφορία δημοσιεύει η εφημερίδα «Στο Καρφί» και όπως τονίζεται δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Όπως γράφει η εφημερίδα ο Αντώνης Σαμαράς στην "ταραχή" του για αυτοδυναμία, αποφάσισε να προσεγγίσει την Ντόρα Μπακογιάννη. Και δεν έγινε απλώς βολιδοσκόπηση.


Προσφέρθηκαν και δώρα. Η εφημερίδα αναφέρει ότι το άτομο που ανέλαβε τη διαμεσολάβηση πρότεινε στην κ. Μπακογιάννη θέση επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η πρόταση απορρίφθηκε.
Η Μπακογιάννη μάλλον ήθελε πιο στρατηγικές συμφωνίες. Άλλωστε, εκτιμά ότι την επόμενη μέρα των εκλογών θα ανοίξει η συζήτηση για την Κεντροδεξιά γενικότερα, και θέλει να είναι εκεί ως αρχηγός κόμματος.

Γκρίνια για την εσωκομματική οικονομική διαχείριση φουντώνει στη ΝΔ. Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, εκεί το πρόβλημα αφορά τις πληροφορίες που διοχετεύθηκαν από το περιβάλλον Σαμαρά για τη μαύρη τρύπα που άφησε ο προκάτοχός του.

Οι άνθρωποι του Κώστα Καραμανλή είναι στα κάγκελα: «Αν δεν δοθούν διευκρινίσεις θα τα κάνει λαμπόγυαλο γιατί δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του γι αυτά τα θέματα». Όπερ σημαίνει ότι στη Συγγρού κάποιοι θα σταυρωθούν μετά την Ανάσταση.

           parapolitika.gr
              enikos.gr
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου