12 Απρ 2012

Από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία η Άρια Αγάτσα

Ο λόγος για την εκλεγείσα με το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Βοιωτίας, Άρια Αγάτσα. Η κ. Αγάτσα, πριν από λίγες μέρες, είχε, απροειδοποίητα, αποχωρήσει από την ΚΟ ΠΑΣΟΚ και είχε ανεξαρτητοποιηθεί, χωρίς να ανακοινώσει τις προθέσεις της.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε το μεσημέρι με την ανεξάρτητη βουλευτή Βοιωτίας κα Αριάδνη Αγάτσα, η οποία του γνωστοποίησε την απόφασή της να συμπορευτεί με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Αντώνης Σαμαράς καλωσόριζε την Άρια Αγάτσα στις τάξεις της ΝΔ και πρόσθεσε:
Καλωσορίζω στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και της εθνικής προσπάθειας μια νέα πολιτικό που τολμά, μια δυναμική γυναίκα, που – ακούγοντας τη φωνή της συνείδησής της – θα δώσει τη δική της μάχη για την Ελλάδα του αύριο. Στο πρόσωπό της, η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει όσους και όσες, από οποιονδήποτε χώρο κι αν προέρχονται, παλεύουν μαζί μας για την ελπίδα και την ανόρθωση της χώρας. Παλεύουν και νικούν."

Από την πλευρά της η κ.Αγάτσα είπε: "Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια στη Βοιωτία, με τη Ν.Δ. Με την απόφασή μου αυτή, στηρίζω με τις μικρές μου δυνάμεις, την προσπάθεια, του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση, πού, τη δραματικά κρίσιμη αυτή περίοδο, έχει ανάγκη η Ελλάδα.
 
Το πρωτεύον και κυρίαρχο για μένα, είναι η Βοιωτία και τα συμφέροντα των πολιτών της. Αυτός είναι για μένα ο υπέρτατος λόγος συμμετοχής μου στην πολιτική. Αυτό υπηρετούσα κι αυτό θα συνεχίσω να υπηρετώ."

Πληροφορίες από τα δύο κόμματα θέλουν και άλλους βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με την κ. Αγάτσα.

                 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου