2 Απρ 2012

Ενοχλημένος ο Βενιζέλος με τους αυτόκλητους υποψήφιους

Χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής, πολλά από τα στελέχη του κόμματος που επέστρεψαν με ενεργό ενδιαφέρον στο κόμμα μετά την αλλαγή ηγεσίας, επιθυμούν διακαώς να μπουν στην Βουλή.

Οι μετακινήσεις βουλευτών σε άλλους κομματικούς χώρους και οι ανακοινώσεις άλλων να μην είναι ξανά υποψήφιοι, έχουν ανοίξει την όρεξη σε πολλά στελέχη να μπουν στην Βουλή. Αυτοί είναι κυρίως από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

Στην Ιπποκράτους αρχίζουν και βλέπουν επανασυσπείρωση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό δεν εκφράζεται πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

Πληθαίνουν έτσι τα μηνύματα από ομάδες μελών προερχόμενες από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που καταγγέλλουν προσπάθεια επιβολής ορισμένων παραγόντων της δικής τους υποψηφιότητας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει διαμηνύσει στους στενούς συνεργάτες του να βάζουν «πάγο» σε όλους τους αυτόκλητους.

Πεποίθησή του είναι ότι μόνο μέσα από τις διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων πρόκειται να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Φυσικά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ίδιος, όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με την λογική των διαχωρισμών σε «βενιζελικούς» και «αντιβενιζελικούς».

Με αυτόν τον τρόπο ο κ. Βενιζέλος θέλει να κάμψει την ορμή μερικών φανατικών οπαδών του που ήθελαν ξεκαθάρισμα από υποστηρικτές του κ. Παπανδρέου, ακόμα και στις χαμηλές βαθμίδες του κόμματος πανελλαδικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε κάθε κουβέντα του επαναλαμβάνει πως βασικό του μέλημα αποτελεί η ενότητα της παράταξης και γι’ αυτό καλεί να λειτουργούν οι συνεργάτες του πρώτα απ’ όλα με παραταξιακή συνείδηση, όχι μόνο τώρα που έρχονται εκλογές, αλλά και μετά.

Από νέο μετερίζι θα μας απασχολεί από εδώ και πέρα ο Θόδωρος Πάγκαλος μιας και η πολιτική δεν τραβάει πια και την εγκαταλείπει. Ο Πάγκαλος αυτό τον καιρό επιχειρεί να ολοκληρώσει το βιβλίο του με τίτλο «Μαζί τα φάγαμε» όμως αυτή τη φορά θα περάσει σε αποκαλύψεις.

Θα αποκαλύψει πρόσωπα, ονόματα και καταστάσεις για το ποιοι, πότε και πώς τα φάγανε.
Μάλιστα, ακούγεται ότι η φράση αυτή δεν ήταν καθόλου τυχαία ή τουλάχιστον έτσι πλασάρεται τώρα.

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου