18 Απρ 2012

«Μωραίνει Κύριος»

«Μαχαιριά στην καρδιά των νεοδημοκρατών» χαρακτηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη τη συμμετοχή Συμπιλίδη στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας την επιστροφή Συμπιλίδη στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.


Μιλώντας στον
realfm 97.8 και στον Ν. Χατζηνικολάου τόνισε «Τι να σας πω; Μωραίνει Κύριος. Ο κύριος Συμπιλίδης έριξε μία κυβέρνηση του 48% και έβλαψε τη χώρα γιατί σταμάτησε μία πορεία διαρθρωτικών αλλαγών που εάν είχαν προχωρήσει σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο».

Η κ. Μπακογιάννη μίλησε για «μαχαιριά στην καρδιά των νεοδημοκρατών» αλλά απέφυγε να τοποθετηθεί στο ερώτημα για τη συνύπαρξη του κ. Συμπιλίδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. "Κύριε Χατζηνικολάου το τελευταίο πράγμα που περιμένετε απο μένα είναι να απαντήσω σαυτήν την ερώτηση" είπε χαρακτηριστικά.


Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάλεσε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το κόμμα της σημειώνοντας ότι «οι πολίτες έχουν δυστυχώς να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο αδιόρθωτα κόμματα και σε ακόμη επτά που διαγωνίζονται ποιο θα μας πάει γρηγορότερα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης».

Πάντως η κ. Μπακογιάννη δήλωσε και πάλι ανοιχτή σε συνεργασίες επί προγραμματικών βάσεων με τις δυνάμεις εκείνες που είναι σταθερά υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας.



Μένοντας στην οικογένεια Μητσοτάκη σε σειρά ιατρικών εξετάσεων υποβάλλεται η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία εισήχθη το μεσημέρι της Τρίτης, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Η σύζυγος τού επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αντιμετωπίζει επί σειρά ετών κινητικά προβλήματα, τα οποία την κρατούν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο,ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ πήγε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Ρηγίλλης, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από μία από τις κόρες του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αμέσως μετά την είσοδο του κ. Μητσοτάκη στην εκκλησία, έπεσαν οι ασφάλειες, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διακοπή ρεύματος, που διήρκησε δέκα λεπτά.


Στην αρχή, οι παριστάμενοι θεώρησαν ότι έσβησαν τα φώτα για το Άγιο Φως, όμως διαπίστωσαν ότι δεν λειτουργούσαν τα μικρόφωνα των ιερέων και των ψαλτών. Κάποια στιγμή οι ασφάλειες έφτιαξαν και η λειτουργία συνεχίστηκε κανονικά, με τους πιστούς να αντιμετωπίζουν το γεγονός με πολύ χιούμορ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου