9 Απρ 2012

"Έρχεται Γουδί Χειροπέδες στους κλέφτες τώρα"

Για την αναλγησία των δύο κομμάτων της συγκυβέρνησης (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ) σε μια εποχή φτώχειας και ανέχειας για τον απλό Έλληνα πολίτη, μίλησε από το βήμα της Βουλής...
ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Κυριάκος Βελόπουλος στην σημερινή συζήτηση επί του σχεδίου νόμου: «Ρυθμίσεις για την Τοπική Ανάπτυξη, την Αυτοδιοίκηση και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση - Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ».

Μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα για τις επιχορηγήσεις που επιχειρούν να περάσουν από την Βουλή για την διενέργεια των εκλογών την ίδια στιγμή που οι έλληνες πολίτες περνούν πραγματικά δραματικές στιγμές με την μείωση των μισθών και των συντάξεων και την κατάργηση όλων των κοινωνικών επιδομάτων. «Αυτό που προσπαθείτε να κάνετε, δήλωσε ο Κ. Βελόπουλος, είναι «πολιτική λαμογιά» αν δεν εμπίπτει στον ποινικό κώδικα ως αδίκημα. Τα δύο κόμματα που χρωστούν σε Τράπεζες και στην ΔΕΗ επιχειρούν και πάλι να νομοθετήσουν για τον εαυτό τους ενώ ο λαός έξω πεινάει και υποφέρει. Δεν θα απολογηθώ εγώ για τα δικά σας τα εγκλήματα στον κόσμο, συμπλήρωσε ο Κ. Βελόπουλος, δεν κυβέρνησα εγώ και το Κόμμα μου για να απολογούμαστε για σας. Να πάτε εσείς να απολογηθείτε στους έλληνες πολίτες, να τους πείτε πως τους οδηγήσατε στην καταστροφή, πως τους φτάσατε στο χάος και έρχεστε τώρα στις εκλογές αυτές να τους εκβιάσετε για μια ακόμη φορά με το ψευδοδίλλημα “ αυτοδυναμία ή χάος”.


Δεν έχετε δικαίωμα να ζητάτε την ψήφο του ελληνικού λαού, δεν μπορεί ο αποτυχημένος να ισχυρίζεται ότι θα σώσει την Ελλάδα. Εμπαίζετε πολιτικά τον ελληνικό λαό και αυτό δεν πρόκειται να σας το συγχωρήσει. Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου που έρχεται. Έρχεται Γουδί.


Πρέπει να αφουγκραστούμε την κοινωνία. Πρέπει να δώσουμε όλοι μας μια υπόσχεση στον έλληνα πολίτη. Να βάλουμε στην φυλακή όσους κατάκλεψαν τον τόπο, έκλεψαν τις ελπίδες και τα όνειρα των ελλήνων πολιτών.


Αυτή την στιγμή η Ελλάδα, η χώρα της αισιοδοξίας και της ελπίδας βρίσκεται πρώτη στον κατάλογο των αυτοκτονιών. Δεν σας λέει τίποτε αυτό; Ο έλληνας αυτή την στιγμή είναι ένας κοιμισμένος γίγαντας. Όταν θα ξυπνήσει τότε πολλοί από σας δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.


Οδηγείτε την ελληνική οικογένεια σε χρεοκοπία και γνωρίζετε πολύ καλά πως η οικογενειακή χρεοκοπία θα οδηγήσει στο τέλος. Δεν θα έχετε αφήσει τίποτε όρθιο σε αυτή την χώρα. Ξεπουλάτε τα πάντα. Ξεπουλάτε ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ και όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας βαφτίζοντας το ξεπούλημα διαθρωτικές αλλαγές και αφήνετε την Ελλάδα δίχως μέλλον.


Λέτε πως έρχονται εκλογές. Και σας ρωτώ. Είστε ή όχι μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού. Αν είστε το PSI το τελειώσατε; Αν δεν το τελειώσατε πως πάτε σε εκλογές. Άρα είστε κάτι άλλο και έχετε κάποιον άλλον σκοπό. Όπως όλα αυτά που κάνετε για τους μουσουλμάνους αφήνοντας τους έλληνες στην μοίρα τους. Όλα για τους μουσουλμάνους και τίποτε για τους έλληνες χριστιανούς.


Κύριοι συνάδελφοι, ένας πολιτικάντης σκέφτεται πάντα τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός όμως σκέφτεται τις επόμενες γενιές. Και εσείς πολιτικοί δεν είστε». 
            tromaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου