4 Απρ 2012

«Δεν μας κάλυψες»

Η δημόσια δήλωση υπακοής στον Αντώνη Σαμαρά έκανε χθες και η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Η επιστροφή της όμως, όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, παραμένει θρίλερ.

Αυτό επειδή ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας απαιτεί από τους μεταμεληθέντες επιστολή προς τον Σαμαρά. Της το μετέφερε και ο Κώστας Τασούλας τηλεφωνικά: «Δεν μας καλύπτει».

Την θετική εξέλιξη στο θέμα της επιστροφής, τουλάχιστον για Βόζενμπεργκ και Βλάχο, στη Νέα Δημοκρατία επισήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τασούλας, εκτιμώντας σε συζητήσεις του με τους δημοσιογράφους, ότι το θέμα θα κλείσει έχοντας  αίσια έκβαση για τους δύο βουλευτές.

Μέχρι στιγμής η κα Βόζενμπεργκ με δήλωσή της εξέφρασε την εμπιστοσύνη της και την στήριξή της στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο κ. Βλάχος, ετοιμάζεται για παρόμοια κίνηση. 

Σκληρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο από τον Βαγγέλη Μειμαράκη είχαμε χθες, με στόχο την απόδειξη από πλευράς της ΝΔ ότι οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση για την οικονομία.

«Αυτοί που λένε να μην πληρωθεί ένα κομμάτι του χρέους να μην πάρουν στις εκλογές 10% όπως λένε. Να πάρουν 50% και μετά να πάνε στη Μέρκελ και να πουν γιατί δεν πληρώνουν.

Να μην πάρουν μόνο 10% γιατί τότε θα λένε ότι πάλι φταίει η ΝΔ» είπε ο κ. Μεϊμαράκης αφήνοντας και πάλι να εννοηθεί ότι βασικός στόχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» είναι να καταγράψουν ένα ποσοστό που θα «ψαλιδίσει» τις πιθανότητες της ΝΔ για αυτοδυναμία.

Ενδιαφέρον έχουν και τα στοιχεία της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό του site www.newsbomb.gr που αφορούν τους υποψήφιους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σύμφωνα με την έρευνα πρώτος από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ έρχεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ ακολουθούν οι Γιάννης Παπαθανασίου και Κυριάκος Μητσοτάκης. Καλή πορεία καταγράφουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ακολουθούν Κατερίνα Παπακώστα και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ενώ τελευταίος βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης.

Από το ΠΑΣΟΚ την πρωτιά και με μεγάλη διαφορά έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ στις επόμενες θέσεις βρίσκονται οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Απόστολος Κακλαμάνης, Πέτρος Ευθυμίου και Μίμης Ανδρουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου