15 Απρ 2012

Αποδοκιμασίες πολιτικών και στην Ανάσταση

Η παρουσία του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, της Όλγας Κεφαλογιάννης, του Γιώργου Κουτρουμάνη, του Ιώαννη Τραγάκη και της Άννας Διαμαντοπούλου στον Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, προκειμένου να παρακολουθήσουν το μυστήριο της Ανάστασης, αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για ορισμένους πολίτες.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πλήθος κόσμου εξέφρασε την αγανάκτησή του προς τους εν λόγω πολιτικούς, αποδοκιμάζοντας τους έντονα.

Μάλιστα, λίγο μετά τις 00.15 κατά την έξοδο των πολιτικών προσώπων δεν έλειψαν και οι φραστικές επιθέσεις. «Φύγετε Προδότες», ήταν μία από τις φράσεις που ακούστηκαν.

Ο κόσμος δεν ξεχνά ούτε τα προβλήματα του, αλλά ούτε και αυτούς που τα δημιούργησαν…

Ο Αβραμόπουλος αποφάσισε να μην πάει σε στρατόπεδο.Η απόφαση ,λένε δεν οφείλεται σε λούφα για να κάνει ο ίδιος Πάσχα αλλά στο γεγονός ότι αναγνωρίστηκε πως όπου και να πάει οι στρατεύσιμοι θα τη πληρώσουν!

Όποιος έχει υπηρετήσει ξέρει τι σημαίνει να είσαι Πάσχα σε στρατόπεδο που έρχεται κάποιος επίσημος. "Λιώνεις" στην αγγαρεία. Και τελικά τι κερδίζει ο στρατεύσιμος; Τσουγκρίζει κόκκινο αβγό με το κ.υπουργό και πρέπει και να ...χάσει.


Συνεπώς ορθή η απόφαση. Αε αφήσουμε το κόσμο να γιορτάσει όσο μπορεί με τους δικούς του ανθρώπους.


Επειδή έχει χιούμορ "στηρίζουμε" την απόφασή του με το βίντεο από την εκπομπή των ΑΜΑΝ για το πως έβλεπαν οι στρατιώτες τις αφίξεις υπουργών στα στρατόπεδα είναι απολαυστικό.Αναφέρεται στην εποχή Τσοχατζόπουλου,βέβαια,αλλά δεν έχει σημασία ποιος ήταν υπουργός.Σημασία είχε να μην σπάσουν τα αβγά των υπουργών! 



               tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου