12 Απρ 2012

Στα κρατητήρια ανηλίκων ο Τσοχατζόπουλος

Από νωρίς το απόγευμα μπορούσε κανείς να διακρίνει στο πρόσωπο του Άκη Τσοχατζόπουλου την απογοήτευσή του.

Από τη στιγμή που αφίχθη στον Εισαγγελέα, αλλά και μετά την εμφάνισή του ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, μπορούσε κανείς να διακρίνει στο πρόσωπό του την απογοήτευση και τον θυμό του που εκφράστηκε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δεν περίμενε προφανώς πως θα περνούσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης όπως και τα επόμενα βράδια μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα, οπότε και τελικά θα απολογηθεί, στο κελί.

Η μεταφορά του έγινε χωρίς χειροπέδες και περιπολικό. Αυτό το βράδυ το πέρασε στον τρίτο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στα κρατητήρια του τμήματος ασφαλείας ανηλίκων.
Ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενούνται παιδιά, που για οποιονδήποτε λόγο πρέπει να διανυκτερεύσουν ή να παραμείνουν στη Γενική Ασφάλεια, μετά από σύλληψη ή σύλληψη των γονιών τους.


Ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Έθνους", ήταν εξοργισμένος με τους "δικούς του".
 Στο κελί ήταν μόνος του και δεν απαίτησε ιδιαίτερη μεταχείριση. Το φαγητό που του έφεραν ήταν αυτό που ούτως ή άλλως επρόκειτο να σερβίρει η αστυνομική λέσχη που λειτουργεί εντός της ΓΑΔΑ: μπριάμ, σουπιές με κοφτό μακαρονάκι και γίγαντες.

              news247.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου