2 Απρ 2012

"Σκέφτηκα να μην ξανακατέβω για υποψήφιος"

«Δε θέλω να ζήσουμε αυτά που έζησε το ΠΑΣΟΚ το 2009... Εάν δεν πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, καλύτερα να μη βγούμε», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο σκέφτηκε σοβαρά να μην κατέβει ως υποψήφιος, αλλά το ξανασκέφτηκε –όπως είπε - όταν οι φίλοι του του είπαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δειλία.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για πρωτοφανείς πολιτικές συνθήκες με οργή και ένταση, η οποία αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις. Εκτίμησε, ωστόσο, ότι καθώς θα πλησιάζουμε προς την κάλπη, «οι πολίτες θα συνειδητοποιούν ότι ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί και το κλίμα θα αλλάξει υπέρ της ΝΔ».


Παράλληλα εκτίμησε ότι τα κόμματα διαμαρτυρίας θα συμπιεστούν όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει από τη μία το ρεύμα της απόρριψης και της αναζήτησης της εύκολης λύσης, που εκφράζεται μέσω των μικρών κομμάτων. Από την άλλη τα δύο μεγάλα κόμματα εκφράζουν πιο ρεαλιστικές απόψεις», είπε.


"Όποιος θέλει τεχνητούς παραδείσους με τριαντάφυλλα, ας πάει στα μικρά κόμματα», σημείωσε και κατέληξε λέγοντας ότι εάν καταρρεύσει η ΝΔ, τότε θα υπάρξει απόλυτος κατακερματισμός των πολιτικών δυνάμεων.


                 skai.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου