2 Απρ 2012

Δωρεάν λάδι και ελιές μοίρασε ο Γκλέτσος

Πάνω από 300 άτομα είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δωρεάν προϊόντα στη Δραπετσώνα. Διαβάστε για ποιο λόγο προέβη σε αυτή την πρωτοβουλία ο Απ. Γκλέτσος.

Με ελιές και λάδι από την Φθιώτιδα έφτασε στη Δραπετσώνα ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος νωρίς το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να τα διαθέσει δωρεάν στο κοινό.

Αγρότες από την περιοχή, μαζί και ο δήμαρχος Στυλίδας, προσέφεραν δωρεάν στους κατοίκους του Δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας εκλεκτές βρώσιμες ελιές Στυλίδας, καθώς και συσκευασμένο λάδι.

Όπως εξήγησε ο κ. Γκλέτσος, ο οποίος να σημειωθεί ότι δεν παρευρέθηκε απλώς στον χώρο, αλλά μοίρασε και ο ίδιος τα ντόπια προϊόντα, σκοπός είναι να προωθηθεί η σοδεία της περιοχής,, αλλά και να βοηθηθούν οι οικονομικά ασθενείς οικογένειες που πλέον αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Συνολικά, στο σημείο βρέθηκαν από 300 άτομα που είχαν τη δυνατότητα να πάρουν δωρεάν προϊόντα, ενώ ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι "δεν είναι η τελευταία φορά που προβαίνει σε μια τέτοια πράξη, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες".

             news247.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου