10 Απρ 2012

24 εκλεκτοί για την Άννα Διαμαντοπούλου

Είκοσι τέσσερα άτομα μόνο για το γραφείο της πήρε με το «καλημέρα» της ανάληψης των καθηκόντων της στο υπουργείο Ανάπτυξης η κ. Άννα Διαμαντοπούλου.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», η κ. Διαμαντοπούλου λίγες ημέρες αφότου εγκατέλειψε το υπ. Παιδείας για το νέο της πόστο, πήρε μόνο για να στελεχώσει το δικό της γραφείο «στρατιά» συμβούλων, συνεργατών και υπαλλήλων, αποσπασμένων και μη.

Η εφημερίδα σημειώνει πως πρόσφατα, όταν η κ Διαμαντοπούλου βρισκόταν στο υπουργείο Παιδείας είχε εγκρίνει ως έξοδα για ενδεχόμενες (!) υπερωρίες όσων τότε εργάζονταν στα πολιτικά γραφεία του υπουργείου την αρκετά φουσκωμένη πίστωση ύψους 343.000 ευρώ (μέχρι το τέλος Απριλίου).

Τώρα σύμφωνα με έγγραφα που αποκαλύπτει ο ιστότοπος avantipopolo.gr, την κ Διαμαντοπούλου συνόδευσε στο υπουργείο ένας σεβαστός αριθμός συνεργατών της, οι οποίοι κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Από τα έγγραφα προκύπτει ότι σήμερα στο γραφείο της πολιτικού υπηρετούν οκτώ ειδικοί σύμβουλοι, τρεις ειδικοί συνεργάτες, εκ των οποίων δύο δικηγόροι, ένας δημοσιογράφος και τουλάχιστον 12 υπάλληλοι.

«Μία είναι η κυρία φωτοτυπία. Δεν υπάρχει άλλη. Η κα. Διαμαντοπούλου!»

Έτσι αποκάλεσε, πριν από λίγο, η Λιάνα Κανέλλη από την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1" την υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου, καυτηριάζοντας, προφανώς, την καθυστέρηση στην εκτύπωση και αποστολή βιβλίων στα σχολεία.

               einikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου