22 Ιαν 2012

"Όποιος αγγίξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει μακελειό στην Ελλάδα"

Ένας απίστευτος και ανεκδιήγητος Αντρέας Λοβέρδος, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΑ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωινό του MEGA και άφησε άναυδους τους παρουσιαστές, να μην κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία όταν γίνει πρωθυπουργός και να αφήσει ήσυχο τον Γιώργο Παπανδρέου.

Είπε ακριβώς: όποιος αγγίξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Ελλάδα!!!

Και όταν δε ο Αναγνωστάκης τον ρώτησε για τυχόν ευθύνες μέλους της οικογενείας Παπανδρέου, είπε την ατάκα του ΓΑΠ: μη χτυπάτε την οικογένειά μου, χτυπήστε εμένα!!!


Το μακελειό θα γίνει έτσι και αλλιώς υπουργέ και μάλιστα αν γίνει αυτή η συγκάλυψη που εννοείς θα το επισπεύσεις,ο λαός θέλει να δεί ένοχους στις φυλακές, ο λαός θέλει να ματώσετε....επιτέλους...


Πριν λίγο πήρε θέση για το θέμα ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.


"Ευθέως απειλεί με μακελειό υπουργός τής κυβέρνησης αρχηγό και βουλευτές που του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης ,καί συνεχίζουν να εμπιστεύονται άν δεν απαλλάξουν όποιον λέγεται Παπανδρέου ότι και άν έκανε ,και ας λείπουν 26 δις € από το Τ.Τ. και ας αυτοκτονούν πατεράδες λόγω χρεών.

Διατηρείτε τήν ψήφο εμπιστοσύνης στον Παπακωνσταντίνου ενώ τόν καταγγέλλετε ορθά για μαγείρεμα τών στατιστικών στοιχείων καί στήσιμο τής χώρας στό εκτελεστικό απόσπασμα τής τρόικας .Δηλώνετε δημόσια αλλά δέν τόν ξηλώνετε απο υπουργό.

Θα καθαρίσει ο υβριστής τής οικογένειας του Κώστα Καραμανλή που χαίρει καί αυτός τής εμπιστοσύνης σας καί ας έπιασαν τόν καμματάρχη του με 40 εκατομύρια στη Θεσσαλονίκη.

Σας χαλάω τήν καλή ατμόσφαιρα σήμερα που μιλάει ο Χατζηδάκης με τήν Διαμαντοπούλου στήν Παλιά Βουλή ετοιμάζοντας τήν επάνοδο του Γιάννου Παπαντωνίου ,στίς 2 Φεβρουαρίου που προλογίζει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης."

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΉΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΏΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου