23 Ιαν 2012

Χρεοκοπεί ο Κωστόπουλος

Φαίνεται ότι έρχεται το τέλος εποχής για την ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστοπουλου καθώς είναι πολύ πιθανό όλα τα περιοδικά να αποτελέσουν παρελθόν. Τον Φεβρουάριο λοιπόν είναι πολύ πιθανόν να μην δούμε ξανά περιοδικά όπως το ΟΚ και το Down Town καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος καταλήγει στην απόφαση οτι ήρθε το τέλος της ΙΜΑΚΟ λόγω των οικονομικών υποχρεώσεων και τα χρέη που έχει. 

Εμπάργκο των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές μπήκε από σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΕ.

«Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και μετά από συνάντηση με τους συναδέλφους που συνεργάζονται συστηματικά με τις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, η Ε.Φ.Ε αποφάσισε να προκηρύξει εμπάργκο στις παραπάνω εκδόσεις, καθώς χρωστάνε απλήρωτα τιμολόγια πολλών χιλιάδων ευρώ και μάλιστα προηγούμενων ετών ενώ οι επιταγές που έχουν δώσει είναι κατά κανόνα ακάλυπτες και σκάνε καθημερινά. Δεν δίνουμε ούτε μία φωτογραφία στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ και αποκλείουμε την πρόσβαση στους server μας μέχρι να εξοφλήσει και τον τελευταίο συνάδελφο». 

              fimes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου