8 Δεκ 2011

Το dvd τον στέλνει φυλακή

                                                                         
   Στις δικαστικές φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 47χρονος προπονητής που συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και κατηγορείται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, οι οποίες προβλέπουν πολυετή κάθειρξη.

Η επ' αυτοφώρω σύλληψη του προπονητή, που δέχτηκε επίθεση ενώ βρισκόταν στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, ήρθε ως αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας των αρχών, καθώς, όταν δρούσε, έπαιρνε προφυλάξεις και λειτουργούσε με μεθοδικότητα.

Έκανε δηλαδή συναντήσεις μικρής διάρκειας σε σημεία τέτοια που, ούτε επέτρεπαν την καθαρή αποτύπωση της δράσης του ούτε τις υπόνοιες στις ίδιες τις οικογένειες των παιδιών.
Αρκετούς μήνες πριν, όπως αναφέρει το cretalive.gr, φήμες έκαναν λόγο για περίεργες σχέσεις του με κάποια παιδιά. Στη βάση αυτή ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να συλλέγουν διακριτικά πληροφορίες.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση είχε βάση, αφού συνελέγη το πρώτο προανακριτικό υλικό, ενημερώθηκε η Εισαγγελία του Ρεθύμνου και το φθινόπωρο με βάση νέα στοιχεία που προέκυψαν, έγινε με άδεια άρση απορρήτου των επικοινωνιών του.
Έπρεπε όμως τα στοιχεία να ήταν απολύτως τεκμηριωμένα και σε καμία περίπτωση να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Με βάση ένα dvd που έφθασε στις αρχές από ανώνυμο αποστολέα, προέκυψαν νέα στοιχεία προέκυψαν και έγινε με άδεια της Εισαγγελικής Αρχής άρση απορρήτου των επικοινωνιών του.
Από το υλικό που συνελέγη από τις τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες του, οι αστυνομικοί κατέληξαν να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα της δράσης του.

"Είμαστε ηθικά και κυρίως ανθρώπινα ικανοποιημένοι, για τη θετική έκβαση αυτής της υπόθεσης, όχι μόνο γιατί οδήγησε στην απομάκρυνση από την κοινωνία μας του φυσικού και ηθικού αυτουργού πρωτόγνωρων βιαιοτήτων σε βάρος παιδικών και εφηβικών ψυχών, αλλά και γιατί συμβάλαμε στην επιπλέον θωράκιση της κοινωνίας μας απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα", επισήμανε ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, Μ. Παραδουλάκης.

               News247


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου