26 Δεκ 2011

Επιβεβαίωση Πάνου Καμμένου για την καμένη Ελλάδα

Με μιά ανάρτηση στην ιστοσελίδα του στο facebook πρίν λίγο ο Πάνος Καμμένος μιλάει για επιβεβαίωση των καταγγελιών του για συμμετοχή της Τουρκίας στις πυρκαγιές,μετά και την σοκαριστική ομολογία του Μεσούτ Γιλμάζ.


Η ανακοίνωση του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή έχει ως εξής:

"Μια ομάδα βουλευτών τότε, Η διακομματική πρωτοβουλία για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία που είχα την τιμή να ιδρύσω με τον σημερινό Δήμαρχο Μυτιλήνης Δημήτρη Βουνάτσο ,τον Ηρακλειώτη Καπενάνιο Κώστα Μπαντουβά,και τον τ.αντιπρόεδρο Παναγιώτη Σγουρίδη κατήγγειλε την Τουρκία για σαμποτάζ με συμμετοχή στις πυρκαγιές ιδίως στα νησιά.
Το τότε αφεντικό του σημερινού πρωθυπουργού Κώστας Σημίτης με τον ΓΑΠ γνωστό λάτρη της (Ελληνοτουρκικής φιλίας) ,ήταν η εποχή με τις ζειμπεκιές, έδωσαν εντολή να μας γελοιοποιήσουν μιλώντας για σενάρια συνωμοσίας..
Ο Βουνάτσος πολεμήθηκε άγρια απο τον Σηφουνάκη με τεράστια ποσά προεκλογικής καμπάνιας και έχασε την έδρα, ο Καπετάν Κώστας Μπαντουβάς με λύσσα πολεμήθηκε στο Ηράκλειο και δέν βγήκε Βουλευτής . Επιβίωσε για δύο εκλογές ο Παναγιώτης Σγουρίδης εν μέσω σκληρού πολέμου, για εμένα τα βλέπετε.
Μετά λοιπόν απο τόση λάσπη και 16 χρόνια επιβεβαιωνόμαστε με ομολογία του Γιλμάζ, ο Αντρίκος είναι συναίτερος της κόρης του Ισμαηλ Τζέμ στην πράσινη ενέργεια, τα δάση μας καμένα τα νησιά μας χάνουν το τελευταίο προνόμιο του μειωμένου ΦΠΑ ,και ενώ στη Μεσόγειο κατάπλευσε ο Ρωσικός στόλος που κάνει κοινές περιπολίες με Αμερικανούς ,Ισραηλινούς ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ.
Ελπίζω μετά απο 15 χρόνια πάλι να μην μάθουμε τα νέα απο Τούρκο συνταξιούχο δολοφόνο."
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου