20 Δεκ 2011

Γράμμα Στον Αγιο Βασίλη

Ο Αγιος Βασίλης θα καθυστερήσει τα δώρα φέτος στα παιδία αφού θα καθυστερήσει πρώτα το αντίστοιχο προς τους γονείς τους δωρο. Η εν λόγω "εμπλοκή"  αποτυπώνεται σε μια πραγματική ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του "Αγιου Βασίλη" και του υπαλλήλου του "Ρούντολφ"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

19/12/2011 02:16 πμ

Αγαπητέ Αη Βασίλη,

Με αφορμή τις δύσκολες μέρες που έρχονται θα ήθελα να σας παρακαλέσω μαζί με το δώρο των χριστουγέννων (στις 21/12/11) να μου καταβάλλετε και το υπόλοιπο οφειλώμενο ποσό απο την άδεια και το επιδομα αδείας.

Ελπίζω πως θα κατανοήσετε το αναγκαίο της κατάστασης στην έκκλησή μου αυτή.


Όλα τα χρόνια που εργάστηκα στην εταιρεία σας υπήρξα συνεπής στις υποχρεώσεις μου και δε διαμαρτυρήθηκα:
  • όταν στα μέσα της περιόδου ο μισθός μου κατέβηκε συνολικά τα δυο τελευταία χρόνια 80 ευρώ, φτάνοντας στα 660 ευρώ μηνιαίως.

  • όταν σε 6 μήνες καθημερινής εργασίας (με υπερωρίες όπου η δουλειά το απαιτούσε),μόνο οι 4 εξ'αυτών ήταν νόμιμοι υπό το καθεστώς σύμβασης και με την απαραίτητη ασφάλιση.

  • όταν καταθέτατε στο τραπεζικό λογαριασμό μου το κανονικό ποσό της αμοιβής μου(γιατί έτσι έπρεπε να φαίνεται "στα χαρτιά") ενώ στη συνέχεια με αναγκάζατε να κάνω ανάληψη και να σας το επιστρέφω.

  • όταν μπήκα σε καθεστώς ημιαπασχόλησης παρά το γεγονός οτι εργαζόμουν πλήρες ωράριο,γεγονός το οποίο και πληροφορήθηκα στο τέλος της περιόδου οταν πήρα στα χέρια μου τη βεβαίωση της εταιρείας.

Για τους παραπάνω λόγους και δεδομένου ότι το ποσό στο οποίο αναφέρομαι αντιστοιχεί σε χρήματα που δικαιούμαι, που τα υπολογίζω και τα χρειάζομαι για να καλύψω τις τρέχουσες υποχρεώσεις μου σας γνωστοποιώ οτι αδυνατώ να δεχτώ οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση καθώς η εποχιακή αυτη δουλειά είναι η μόνη πηγή εσόδων που έχω.

Ρούντολφ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
19/12/2011 10:21 πμ

Ρούντολφ Καλημέρα

Οσα χρήματα σου χρωστάμε θα τα πάρεις !!! Μην ανησυχείς !!! Η εταιρεία όμως έχει και αυτή τα προβλήματα της...και σε εμένα τον Αη Βασίλη χρωστάνε χρήματα. Οι εποχές είναι πράγματι δύσκολες,θα πάρεις ένα μέρος τώρα αυτή την εβδομάδα και τα υπόλοιπα τον Ιανουάριο...Λυπάμαι...έχεις δίκιο...κάνε λίγο υπομονή!!!

Αγιος Βασίλης
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Κανείς δεν αμφιβάλει στο γεγονός οτι και η πλευρά του Αγίου Βασίλη έχει το δίκιο της,αν ισχύουν τα όσα έγραψε,κάποιοι τον έφεραν σαυτή την κατάσταση.

Το σίγουρο είναι οτι πολλοί απο όσους εργάζονται έστειλαν τέτοιο γράμμα στον Αη Βασίλη η χτύπησαν τη μεγάλη κόκκινη πόρτα του και οι περισσότεροι απο αυτούς πήραν αυτήν την ίδια  απάντηση.

Κοιτάξτε γύρω σας....Ντάσερ, Ντάνσερ, Πράσνερ, Βίξεν, Κόμετ, Κιούμπιτ, Ντόνερ και Μπλίτζεν.


2 σχόλια:

  1. Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειναι ετσι δεν φερνει αλλα παιρνει φιλε μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή