22 Δεκ 2011

Δεν εκπέμπει το ALTER

Μόνο τα γνωστά "χιόνια"μπορεί να δεί κάποιος στον δέκτη του απο τον πομπό του τηλεοπτικού σταθμού ALTER,ούτε την ασπρόμαυρη ανακοίνωση των εργαζομένων του που βλέπαμε τελευταία δεν φαίνεται πια στις τηλεοπτικές οθόνες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες είχε αλλοιωθεί η ποιότητα της εικόνας, ώστε να μην είναι ευδιάκριτη η ανακοίνωση των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του καναλιού αναφέρουν ότι "ο μεγαλομέτοχος και διευθύνων σύμβουλος του ALTER Γιώργος Κουρής και Κώστας Γιαννίκος τρομοκρατήθηκαν από την ανάρτηση στον "αέρα" των καρτών με τις φωτογραφίες τους και τις αποκαλύψεις για τα σκοτεινά σχέδιά τους και κατέφυγαν στη μόνη λύση που μπορούσαν να βρουν: έριξαν τον πομπό του Υμηττού, στερώντας το σήμα του καναλιού από τους αναλογικούς δέκτες, σε μια πρωτοφανή ενέργεια φίμωσης της ελεύθερης φωνής των απλήρωτων εργαζομένων".

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: "Φυσικά, δεν μπορεί να είναι τυχαία η ταυτόχρονη διακοπή της παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ στις εγκαταστάσεις του σταθμού από την εταιρεία Forthnet, που επικαλέστηκε... απλήρωτες οφειλές (...). Τα σχέδιά τους θα μας βρουν αντιμέτωπους". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου