24 Δεκ 2011

31.000.000 ευρώ του Ψωμιάδη εντόπισε το ΣΔΟΕ

Δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας ανέφερε πως το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει ένα ποσό κοντά στα 31.000.000 ευρώ, σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" αναφέρεται πως το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει ένα ποσό κοντά στα 31.000.000 ευρώ, σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη.

Χρήματα που φαίνεται πως έχουν καταλήξει εκεί, αντί των ταμείων της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι σε δυσχερή θέση.

Εκτός απροόπτου, την Τρίτη θα εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των στενών συγγενικών του προσώπων.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ, που χειρίζονται το θέμα παραμένουν αισιόδοξοι για το αποτέλεσμά της, αφού θεωρούν ότι έχουν "δέσει" για τα καλά την υπόθεση, θεωρώντας πως είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ, εκτός από ηθική ικανοποίηση, θα έχει και οικονομικό όφελος.

Δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", αποκαλύπτει πως το ΣΔΟΕ έχει ήδη εντοπίσει ένα ποσό κοντά στα 31.000.000 ευρώ, σε λογαριασμούς των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη, χρήματα που φαίνεται πως έχουν καταλήξει εκεί, αντί των ταμείων της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το άρθρο υποστηρίζει πως σε λογαριασμούς της κόρης του Ψωμιάδη, εντοπίστηκαν 21 εκατ. ευρώ, που προέρχονται από τον Alpha Digital και τη Nova, ενώ ποσά από 6 εκατ. ευρώ, έως 10 εκατ. ευρώ, έχουν βρεθεί σε λογαριασμούς του γιου του.  

Δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να βρεθούν και άλλα χρήματα που να προέρχονται από διαρκείας και διάφορες χορηγίες.

Τέλος το άρθρο αναφέρει πως δεν εξαρτάται από την ΠΑΕ πότε θα λάβει τα χρήματα αλλά από το πόσο γρήγορα θα κινηθούν οι δικαστικές αρχές και τα όργανα της Πολιτείας.

                 inews.gr

2 σχόλια:

  1. Εχει πολυ ενδιαφερον αυτη η ιστορια Ματθαίε περισσοτερο για το ποτε θα εκδοθει και το πως και ποσο θα τιμωρηθε...την παρακολουθουμε!!
    Καλά χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή