18 Δεκ 2011

Νέα στοιχεία για τον δολοφόνο της 22χρονης στην Καστοριά

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον δράστη της στυγερής δολοφονίας της 22χρονης φοιτήτριας από την Κέρκυρα, ενώ η κοινή γνώμη παραμένει σοκαρισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το "Πρώτο Θέμα", ο 35χρονος δράστης είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού και παράνομη οπλοκατοχή και εις βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία.
Ο 35χρονος είχε συλληφθεί μετά από έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του είχαν βρεθεί πάνω από τριάντα χιλιάδες φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Ακόμη, στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένα αεροβόλο όπλο, τέσσερις σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε ύφασμα καναπέ, έντεκα οπτικοί πολυμορφικοί δίσκοι (DVD), ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κινητά τηλέφωνα, επτά αμπούλες αερίου, ένα σπρέι πιπεριού και μία πτυσσόμενη ράβδος.
Το πάθος τού όπλισε το χέρι
Η άγρια δολοφονία της 22χρονης φοιτήτριας από τον 35χρονο μάνατζερ έχει προκαλέσει σοκ και οργή σε όλη την Ελλάδα.
Τα δύο νεαρά παιδιά γνωρίστηκαν στην Καστοριά πριν από έναν χρόνο. Το κορίτσι είχε πάει για να σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο ΤΕΙ, ενώ ο 35χρονος κατάγεται σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων από τη Θεσσαλονίκη και διοργάνωνε events σε μπαρ.
Η άτυχη κοπέλα ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία, καθώς συμμετείχε στην παρουσίαση του τοπικού καρναβαλιού, τα Ραγκουτσάρια, με γνωστό παρουσιαστή της Καστοριάς.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου, η φοιτήτρια είχε έναν έντονο καυγά στο σπίτι της με τον σύντροφο της.
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί εάν εκείνος την ανάγκασε μετά να ανεβάσει στο προφίλ της στο fb φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν ο ίδιος και η  σε τρυφερές στιγμές.
Λίγη ώρα αργότερα ο 35χρονος σκότωσε την νεαρή κοπέλα, καρφώνοντας ένα μαχαίρι δέκα φορές στο στήθος της αγαπημένης του και χτυπώντας την στο λαιμό με ένα κατσαβίδι.
Στη συνέχεια την έριξε στη λίμνη και έφυγε με κατεύθυνση το Κιλκίς.
Φτάνοντας στο Κιλκίς η αστυνομία είδε το αυτοκίνητό του, το θεώρησε ύποπτο και του έκανε νόημα να σταματήσει.
Εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ.
Στην έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ίχνη αίματος και τρίχες από τα μαλλιά της κοπέλας.
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και τους αποκάλυψε και το σημείο στο οποίο είχε γίνει το έγκλημα.
Να σημειωθεί ότι στο προφίλ του δράστη στο fb εκφράζουν την αγανάκτησή τους δεκάδες πολίτες, φτάνοντας στα περίπου 1.000 σχόλια κατά του δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου