24 Δεκ 2011

Εντός του 2012 ο διαδικτυακός τζόγος από τον ΟΠΑΠ

Τέσσερις ξένες και ελληνικές τράπεζες (Rothschild, Lazard, EFG Eurobank και Alpha Bank) έχει προσλάβει ως συμβούλους η ΟΠΑΠ Α.Ε. προκειμένου να αξιολογήσουν online παρόχους παγκόσμιας εμβέλειας, για πιθανή στρατηγική συμμαχία. Η συνεργασία αυτή θα ανοίξει το δρόμο για την είσοδο στο διαδίκτυο εντός του 2012.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε. Γιάννης Σπανουδάκης κατά την ενημέρωση του προσωπικό του ομίλου με θέμα "Στρατηγικές Επιλογές για το Μέλλον". Στόχος της διοίκησης είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης εντός του πρώτου τριμήνου του 2012.


Όπως ανέφερε ο κ. Σπανουδάκης, "Τα υφιστάμενα παιχνίδια, εντός του 2012 θα διατίθενται και μέσω του διαδικτύου, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που γίνεται μέσω των πρακτορείων έως σήμερα, δηλαδή με διασφάλιση της προμήθειας των πρακτόρων... Με την ανάπτυξη των VLTs, των Κρατικών Λαχείων και του Ξυστό, καθώς και των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο – η οποία θα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία, ώστε να αποτραπούν κοινωνικές παρενέργειες, όπως τόνισε ο κ. Σπανουδάκης – είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και ασφαλώς νέες οικονομικές δραστηριότητες σε όλη τη χώρα (σε τομείς όπως το real estate, η πληροφορική και η τεχνολογία, η επικοινωνία κλπ.)".

                  real.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου