28 Δεκ 2011

Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου

Στον ΑΝΤ1 όπου και θα παρουσιάζει τέσσερα δελτία την εβδομάδα θα συνεχίσει εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Παρόλο που παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις στο θέμα αυτό απο κοντά,αποφασίσαμε να αναφερθούμε σε αυτό και να το αναδείξουμε μόνο όταν ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων κατέληγε σε συμφωνία με κάποιο τηλεοπτικό σταθμό. 

φαίνεται πως η συνεργαία ΑΝΤ1 και Νίκου Χατζηνικολάου οριστικοποιήθηκε μετά την συνάντηση του δημοσιογράφου με τον αντιπρόεδρο του καναλιού Θοδωρή Κυριακού σε εστιατόριο του Golden Hall το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.
 


Σε μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΝΤ1, με το κανάλι του Αμαρουσίου να έρχεται σε συμφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τέσσερις μέρες και τις υπόλοιπες τρεις η Μαρία Χούκλη.

Μάλιστα φημολογείται ότι ο δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού μέχρι τα τέλη Γενάρη, το πολύ αρχές Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου