1 Δεκ 2011

Tότεναμ - ΠΑΟΚ 1-2


                                                   

    Με μια ιστορικη νικη επι της Τοτεναμ με σκορ 2-1 ο ΠΑΟΚ σφραγισε αποψε το εισιτηριο του για την φαση των 32 του Europa League.

Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες  από το 37ο λεπτό, λόγω λανθασμένης αποβολής του Δημήτρη Σταφυλλίδη,και έχοντας στο πλευρό του τη συμπαράσταση 2.000 οπαδών, προκρίθηκε πανάξια στους «32» του Europa-League για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ ανοιξε το σκορ μολις στο 6' με τον Δημητρη Σαλπιγγιδη και το πολυ καλο ξεκινημα του επισφραγιστηκε με ενα ακομη γκολ στο 14' με τον Αθανασιαδη.

 Ο διατητης του αγώνα σφυριξε πεναλντι σε χέρι του Σταφυλίδη στο 37’, όταν ο δεκαεφταχρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έδιωξε αρχικά με το κεφάλι τη μπάλα σε εκτέλεση κόρνερ και στη συνέχεια απομάκρυνε πάνω στη γραμμή με το χέρι κολλημένο στο σώμα,όμως είδε την κόκκινη κάρτα, με τον Μόντριτς να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να μειώνει σε 2-1.

Απο εκει και επειτα η πιεση της Τοτεναμ ηταν ασφυκτικη και πιεζε τον ΠΑΟΚ μεχρι το 95' χωρις αποτελεσμα.

Συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ που εδειξε ψυχη κυριως οταν εμεινε με δεκα παιχτες και επρεπε να κρατησει το σκορ.

Να σημειωθει οτι ο ΠΑΟΚ εβαλε σε περιπετειες την ομαδα του Χαρι Ρεντναπ καθως θα χρειαστει την βοηθεια του δικεφαλου στην τελευταια αγωνιστικη θελοντας να κερδισει την Ρουμπιν Καζαν.

                                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου