21 Νοε 2011

Χορευοντας με τα παγοπεδιλα στο κεφαλι

Ειναι γεγονος οτι η Ελλαδα χορευει στον παγο τελευταια,μονο που πρεπει να καταλαβουμε οτι ο παγος ειναι ραγισμενος και σε λιγο θα βρεθουμε στο νερο.

Καθε Κυριακη βραδυ τηλεθεατες στην πλειοψηφια τους "νεαροκοσμος" ξεχνανε την ανεργια την ακριβεια το μνημονιο το μεσοπροθεσμο και ολα τα σχετικα και φερνουν την ζωη τους γυρω απο το dancing on ice.
Eγω ποτε δεν ημουν κατα των realities τηλεπαιχνιδιων ειμαι ομως κατα της θεοποιησης της προσωπολατρειας και της υπερβολικης σημασιας που δινουν καποιοι σαυτα,νομιζω πως εχει χαθει η ουσια,ειναι για να περασετε την ωρα σας ευχαριστα,(αφου τα καταφερνετε και την περνατε ευχαριστα)κανεις δεν θα σας το απαγορεψει.

Εντυπωσιαστηκα οταν ειδα σχεδον ολους τους Eλληνες χρηστες στο twitter να ανησυχουν,να συζητανε μεταξυ τους για την παραιτηση του πρωθυπυργου για την επομενη κυβερνηση για τις εκλογες για τα νεα μετρα για το μελλον της χωρας και ολες τις τελευταιες εξελιξεις....και ξαφνικα ερχεται Κυριακη!!! ολα παγωνουν,φοραμε τα παγοπεδιλα στο κεφαλι μας και το μονο θεμα συζητησης ειναι τα "βυζια" της Παπαριζου,η βαθμολογια του Κωσταλα το φορεμα της Μπαλατσινου...και του Κωστετσου εννιοτε!!!

Ενταξει δεχομαι να ξεφυγεις σαν τηλεθεατης και να χαλαρωσεις δεν ζουμε και λιγα,αλλα εσεις αγαπητοι ξεφευγετε πολυ,να δεχτω επισης οτι ειναι ενα προιον και θελει να παρει και αυτο την θεση του μεσα στην τηλεθεαση.

Μη μου πειτε πως καποιοι δεν κλαιγατε που αποχωρησε ο Γεωργαντας !!!
και μη μου πειτε "δεν ξερεις γιαυτο μιλας"οχι ξερω,ξερω γιατι καθησα και το ειδα,πολυ λιγο βεβαια και αυτο με το ζορι για να μπορω μετα να γραψω αυτες τις γραμμες δεν ειναι δυνατον να μιλαω για κατι που δεν ειδα.

Το μονο που σεβομαι και αξιζει ολα αυτα τα μηνυματα και ολοι αυτη την προσπαθεια των διαγωνιζομενων ειναι ο φιλανθρωπικος σκοπος για τον οποιο γινεται,απο εκει και περα για ποιο λογο να εχω μπροστα μου την μαγκια και τις εξυπναδες του Κωστοπουλου που φετος του φερανε και την γυναικα του γιατι περυσι χορεψε καλο τσιφτετελι στην εκπομπη του.

Οι σοβαρες εκπομπες ειναι πια μετρημενες στα δαχτυλα,οι ελληνικες παραγωγες ειναι ελαχιστες,οι ελληνικες σειρες σταματουν και δινουν την θεση τους σε τουρκικες,πολυ φοβαμαι πως σε λιγο καιρο θα κλαιτε γιατι αποχωρησε απο το dancing on ice ο Ibrahim και γιατι ο Μelek βαθμολογησε με 2 στην Ceyda ενω χορεψε πολυ καλα.
Καποτε καναμε πρωτοχρονια με τον Προδρομο και τον Τσακα μη το ξεχνατε...
Την γνωμη μου γραφω,γραψτε και εσεις την δικη σας,θα σας ακουσω με προσοχη οπως παντα.
Το ξερω οτι πολλοι θα διαφωνησετε μαζι μου ισως και να θυμωσετε,ξερω ομως και καποιους που θα συμφωνησουν,κατι ειναι και αυτο...












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου