26 Νοε 2011

Cybersexinho

Μεγάλος σάλος τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία με ένα βιντεάκι που δείχνει κάποιον που μοιάζει απίστευτα στον Ροναλντίνιο να ...αυτοϊκανοποιείται!

Το βίντεο πρόλαβε και έπαιξε για λίγο στο Youtube, ωστόσο στη συνέχεια αποσύρθηκε λόγω του ακατάλληλου περιεχομένου του.

Η ομαδα του hephaestusgr ομως το βρηκε και το καταθετει στους αναγνωστες του



Για το θέμα μίλησε ο αδερφός και μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου, Ρομπέρτο ντε Ασίς, που είπε ότι θα κινηθεί νομικά και θα κάνει μηνύσεις για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του παίκτη.

Έτσι, βεβαίως, ο καθένας πιστεύει ότι όντως ο ...πρωταγωνιστής στο βίντεο είναι ο "Ρόνι", ωστόσο ο αδερφός του ούτε το επιβεβαίωσε ούτε το διέψευσε...
Ο προπονητής της Φλαμένγκο,
Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, αντιμετώπισε, πάντως, με χιούμορ την κατάσταση. "Είναι θέμα του Ροναλντίνιο, όχι της ομάδας. Εγώ δεν μπορώ να ελέγχω τι έχει ο καθένας στον υπολογιστή του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω στην άκρη πριν η υπόθεση... εκραγεί", είπε γελώντας και στη συνέχεια πρόσθεσε: 
"Ποιος απο εσας ειδε το βιντεο?μηπως ειδατε ποσο μεγαλος ηταν ο Ροναλντινιο?"

                                                      

2 σχόλια:

  1. Den mou fainetai san na einai autos alla kai an pali einai...a! ton malaka! :)mou aresei kai o tropos pou polu exupna xeiristikan to thema!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν ειναι αυτος θα πρεπει να το πουν παντως δεν το διεψευσε κανεις ως τωρα,μεχρι στιγμης ειναι !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή