25 Νοε 2011

Ελλήνων Εγερσις

Δεν περασαν παρα μονο λιγες μερες οταν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης φυγαδευτηκε απο την αστυνομια για να αποφυγει αγανακτησμενους κατοικους σε ομιλια του στο Χολαργο. 
                                   
Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας , Άδωνι Γεωργιάδη , που βρέθηκε χτες στη Μυτιλήνη στο κτιριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η πρώτη απόδραση σημειώθηκε όταν

στο κτιριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτιριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.

                                                                       

Η δεύτερη απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.


Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από τον σταθμο και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.


Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τα αυγά και τα πορτοκάλια.


Και ολα αυτα μετα απο τις πρωτες δηλωσεις του προσερχόμενος στο υπουργείο.

«Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώσω τη ζωή των πολιτών αυτές τις 100 ημέρες»

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό χαρακτήρισε εξαιρετική τη συνεργασία του με τον υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και ανέφερε ότι από το Σάββατο έχει διαρκώς συσκέψεις στο υπουργείο με τους συνεργάτες του, για να μπορέσει να αναλάβει όσο καλύτερα γίνεται τα νέα του καθήκοντα.
«Έχω σκοπό να γυρίσω τις επόμενες ημέρες όλα τα νησιά από το Καστελόριζο μέχρι τη Γαύδο», είπε ο νέος υφυπουργός και πρόσθεσε: «θα προσπαθήσω να λύσω από ένα πρόβλημα σε κάθε νησί»
Μου θυμιζει τον εναν εργαζομενο σε καθε οικογενεια...

                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου