27 Νοε 2011

Νεκρός ο Γκάρι Σπιντ

Σοκ εχει προκαλεσει στο αγγλικό και στο διεθνες ποδόσφαιρο η ειδηση οτι ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής της Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ, πέθανε σε ηλικία 42 ετών.

 Ο Γκάρι Σπιντ υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές και ένας από τους δύο σημαντικότερους που ανέδειξε η Ουαλία, ο Νέβιλ Σάουθχολ ο άλλος.
«Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ζητούμε από όλους να σεβαστούν την ησυχία τους αυτές τις δύσκολες στιγμές», ανέφερε σε ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας, την εθνική ομάδα της οποίας ανέλαβε ο Σπιντ το Δεκέμβριο του 2010, αν και είχε ελάχιστη εμπειρία ως μάνατζερ. Μαζί του, όμως, η Ουαλία πραγματοποίησε σημαντικά βήματα προόδου, τα οποία σταματούν τώρα με τον αιφνίδιο θάνατό του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σπιντ βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Τσέστερ κι απ' ότι φαίνεται πρόκειται για αυτοκτονία. «Δεν υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία που έχουν βρεθεί για να συνηγορούν σε άλλη ερμηνεία», ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο Μάικλ Όουεν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόλις έμαθε το τραγικό νέο έγραψε στη σελίδα του: «Απλά δεν μπορώ να πιστέψω τα νέα σχετικά με τον Γκάρι Σπιντ. Χαιρετηθήκαμε πριν από δύο μέρες, όπως αφήναμε τα παιδιά μας στο σχολείο. Έχω μουδιάσει»... 

                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου