24 Νοε 2011

Αγαπητό θύμα

Στο πλαίσιο μιας άσκησης σωφρονισμού, ένας Αγγλος νεαρός ληστής αναγκάστηκε από τις Αρχές να γράψει μια απολογία στον ιδιοκτήτη του οποίου το σπίτι άδειασε.
Στο γράμμα του 16χρονου, όπως τονίζει μια ανακριτής από το Leeds, φαίνονται ξεκάθαρα τόσο ο κυνισμός και η ψυχρότητα του ληστή, όσο και τα "μαθήματα" που πρέπει να παίρνουν οι ιδιοκτήτες από αυτό.

Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο νεαρός στο θύμα:
"Αγαπητό θύμα,
δεν ξέρω γιατί σου γράφω αυτό το γράμμα. Με ανάγκασαν να το γράψω από την ISSP (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση, το "Πρόγραμμα επιτήρησης νεαρών εγκληματιών"). Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενοχλεί ούτε λυπάμαι που λήστεψα το σπίτι σου. Βασικά, το λάθος ήταν έτσι κι αλλιώς δικό σου. Θα σου απαριθμήσω τα χαζά λάθη που έκανες. Πρώτον, δεν τράβηξες τις κουρτίνες, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι πλέον πριν πέσουν για ύπνο. Δεύτερον, χαζέ, ζεις στο Stainburns, σε μια περιοχή με μεγάλη την πιθανότητα να σε ληστέψουν και αφήνεις το παράθυρο της κουζίνας σου ανοιχτό. Δεν θα το έκανα αυτό ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Τέλος πάντων, δεν λυπάμαι για σένα και δεν πρόκειται να δείξω μεταμέλεια"

Και επειδη ο κλεφτης ειναι παντου ιδιος και το αποτελεσμα του ειναι παντα το ιδιο να προσεχετε να μην κανετε τα λαθη με τα οποια θα κανετε την ζωη ενος κλεφτη ευκολοτερη...και φυσικα εδω στην Ελλαδα μην περιμενετε γραμμα...!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου