15 Νοε 2011

"Κλείσαμε τον Ροναλντίνιο"



Συμβαινει και αυτο...Ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ροναλντινιο.Στα 30 εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην αναλάβει ο πρίγκιπας: «Μη βλέπετε παντού φαντάσματα. Είμαστε στη διαδικασία του ελέγχου ακόμα. Δεν μπορείς να περιορίζεις έναν έλεγχο και να βάζεις χρονικά όρια. Αισιοδοξούμε ότι θα τελειώσει ο έλεγχος την επόμενη εβδομάδα, θα έρθει ο πρίγκιπας και αφού υπογράψουμε, θα μπορούμε να κανονίσουμε τις τύχες του Παναθηναϊκού και να φέρουμε παίκτες. Και ναι, ο Ροναλντίνιο είναι ένας παίκτης που θέλουμε».


Για το σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο: «Υπάρχουν και πρώτες και… δεύτερες επαφές με τον μάνατζερ του Ροναλντίνιο. Και φυσικά είναι ενήμερος και ο ίδιος. Είναι ένας πανάκριβος παίκτης και προσπαθούμε να προσπεράσουμε όλες τις δυσκολίες για να τον ντύσουμε στα πράσινα. Άλλωστε, έτσι όπως τον βλέπω, νομίζω ότι του πάνε τα πράσινα».


Για το πώς θα καλυφθεί το κόστος αυτής της μεταγραφής: «Πρόθεσή μας είναι να καλύψουμε τη μεταγραφή μέσω χορηγών. Είναι μια πανάκριβη κίνηση που δεν επιτρέπεται να την κάνει ελληνική ομάδα, αν δεν έχει χορηγούς. Εμείς τους έχουμε. Είναι του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στις 17 Δεκέμβρη και θέλουμε να το… συνδυάσουμε. Αποκλείεται να μη βρούμε πού θα γιορτάσουμε τέτοια μεταγραφή. Οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Αφήστε που ο προπονητής πρέπει να καταλαβαίνει και την εμπορικότητα. Ο Ροναλντίνιο θα φέρει άμεσα κέρδη. Ήταν πρόταση που μας έγινε και όχι επιλογή του πρίγκιπα». 

Προσωπικα ολο αυτο με τον Πριγκηπα το εχω για φαρσα αλλα ξερω οτι οι φαρσες δεν κρατανε πολυ γιατι χανουν την αξια τους...



                                                


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου